PORTOFOLIU FOTO

Ai un proiect care necesita fotografii profesionale? Nu ezita sa ma contactezi, si te voi ajuta cu mare placere. Treci prin acest portofoliu foto, și vezi cu ce pot să te ajut.

PORTOFOLIU FOTO

Ai un proiect care necesita fotografii profesionale? Nu ezita sa ma contactezi, si te voi ajuta cu mare placere. Treci prin acest portofoliu foto, și vezi cu ce pot să te ajut.

cactus cu flori rosii
cactus cu flori rosii

PORTOFOLIU FOTO

Ai un proiect care necesita fotografii profesionale? Nu ezita sa ma contactezi, si te voi ajuta cu mare placere. Treci prin acest portofoliu foto, și vezi cu ce pot să te ajut.

 

Portofoliu foto - Fotografii de Produs

1) FOTOGRAFIE DE PRODUS

Realizez fotografii care ofera context si construiesc marca dvs., atat pentru site-uri web cat si pentru platforme de socializare, in vederea stimularii vanzarilor produsului sau serviciului.

Fotografiile bine gandite va pot pune produsul in context, ajutand un client sa vada cum l-ar putea integra in propriul univers iar imaginile vii si detaliate ale unui produs, maresc sentimentul psihologic de proprietate asupra acestuia. Fotografia va poate ajuta, de asemenea, sa va impulsionati brandul, consolidand ceea ce reprezentati si ceea ce sunteti.

Diferite tipuri de fotografii servesc unor scopuri diferite. O fotografie nu se potriveste tuturor. Pentru un singur produs, s-ar putea sa aveti nevoie de mai multe fotografii: fotografii standard ale produselor pe un fundal alb; fotografii cu produse de marca, pentru a le folosi pe propriul site sau pe canalele sociale; fotografii de stil de viata care arata produsul in uz sau intr-un cadru aspirational; fotografii de detaliu care surprind elemente cheie sau caracteristici pe care doriti sa le evidentiati; si fotografii din culise care surprind procesul din spatele realizarii produsului.”

Portofoliu foto - Fotografii Culinara

2) FOTOGRAFIE CULINARĂ

Fotografiile contin tot ce tine de mancare: de la ingrediente crude si gatite pana la stiluri si scene centrate pe alimente. Nu cu mult timp in urma, fotografia alimentara era o nisa limitata la activitati comerciale, in primul rand publicitate si editoriale. Cu toate acestea, datorita retelelor sociale, a devenit unul dintre tipurile de fotografie cu cea mai rapida crestere

3) FOTOGRAFIE AUTO

Imagini realizate la solicitarea pasionatilor de masini de epoca si nu numai. Da viata masinii tale si solicita o sedinta foto. Este o ocazie inedita sa poti impartasi rezultatul muncii tale si celorlalti pasionati de automobile. Designul auto este un subiect fascinant, iar fotografiile cu masini sunt frumoase indiferent de tipul de automobil ales. In functie de perioada in care au fost lansate exista si anumite diferenţe intre acestea. Va invit in aceasta sectiune sa urmariti o parte din aceste fotografiile realizate de mine.

gradina botanica iasi

4) PEISAJE

Imaginile care surprind frumusetea in aer liber, plajele, padurile, varfurile si deserturile, sunt toate considerate fotografie de peisaj. Acest tip de fotografie este de obicei concentrata pe scene mari, dar poate prezenta si detalii particulare ale elementelor naturale. In timp ce oricine are o camera poate face o fotografie a privelistii din fata lor, este nevoie de mult talent, cunostinte tehnice si munca grea pentru a capta fotografii frumoase peisaj, care sa permita spectatorilor sa se simta ca si cum ar face parte din scena.

Portofoliu foto - Fotografii Faună

5) FOTOGRAFIE FAUNĂ

Dintre toate tipurile de fotografie, documentarea animalelor in habitatele lor naturale ar putea fi cea mai solicitanta. Fotografia cu animale salbatice necesita, de obicei, multa rabdare pana la aparitia animalelor, mai ales daca ai mintea concentrata pe o anumita scena sau compozitie.

Portofoliu foto - Fotografii Lăcașuri de cult

6) LĂCAȘURI DE CULT

Lacasurile de cult sunt simboluri importante ale expresiei spirituale si a implicarii comunitații, contribuind la definirea identitatii spatiale si culturale ale acesteia. Va propun un scurt tur al lacasurilor de cult din tara noastra, in particular Moldova. Acestea iti transmit o parte din istoria cunoscuta de-a lungul timpului, fiecare avand amprenta personala, dar toate slujind aceluiasi scop.  Lacasurile de cult isi continua si astazi menirea, primind credinciosi si iubitori de arta veniti sa se convinga de frumusetea lor.

Portofoliu foto - Fotografii Reportaj

7) REPORTAJ

Fotografii documentare isi propun sa surprinda situatii, din viata reala, si sa puna in lumina evenimente si povesti remarcabile. Acesta poate fi orice, de la civili care sufera de terorile razboiului,  pana la evenimente de networking, fotografie de concert sau evenimente de afaceri sau sarbatori. Acest tip de fotografie ofera o oportunitate de neegalat de a explora ideile creative de fotografie, si de a crea continut semnificativ, care se extinde intr-o perioada fixa de timp.