Retroparada primaverii Iași - 2024

Aproape 50 de masini de epoca au fost expuse duminica 28 Aprilie 2024. Membrii clubului Retromobil si-au dat intalnire la Iasi, in Piata Unirii, unde au socializat, au schimbat pareri cu privire la piese de schimb si tehnici de restaurare. Retroparada primaverii a fost organizata in mai multe orase din tara, iar orasul Iasi este inca o data gazda acestui eveniment.

Fotografiile de la eveniment, sunt arhivate in format ZIP

Culorile Toamnei Editia 3 - 2023

Retromobil Club Romania filiala Suceava alaturi de parteneri, au organizat in data de 22 Octombrie a Treia ediție a evenimentului PLIMBARE PRINTRE CULORILE TOAMNEI cu următorul traseu: Gura Humorului -> Frasin -> Vama -> Vatra Moldoviței -> Pasul Trei Movile (o trecătoare printr-o padure cu peisaje deosebite la 1040 m altitudine) -> Sadova -> Câmpulung Moldovenesc -> Telegondola Rarau Resort.
Au participat 68 de vehicule istorice din județele: Argeș, Vaslui, Galați, Botoșani, Neamț, Iași, București, Constanța, Vrancea și Suceava care au parcurs un traseu printre frumoasele culori ale toamnei din Bucovina până la Campulung Moldovenesc – Telegondola Rarau Resort.
La Telegondola Rarau Resort participanții au fost întâmpinați și invitați la picnic cu tradiționalele sarmale, porc la proțap, plăcinte, gogoși, socată și multe alte delicii culinare ce au fost aduse si oferite de participanții acestui eveniment.

Fotografiile de la eveniment, sunt arhivate in format ZIP

Raliulul Iasului - 2023

Raliul Iasului, aduce impreuna pasionati de masini de toate varstele, transformand competitia intr-o adevarata sarbatoare a vitezei. Fotografiile realizate de mine la acest eveniment surprind spectacolul oferit pe parcursul celor 3 zile. Acest eveniment anual, a devenit o traditie pentru impatimitii de masini de toate varstele. Evenimentul include 3 probe de viteza, in diferite locatii si pe diferite suprafete cum ar fi macadam, asfalt la SuperSpeciala de la Rapa Galbena, etc…
Ca de obicei, la final de raliu va avea loc festivitatea de premiere, in centrul orasului Iasi.

Raliul Iasului, aduce impreuna pasionati de masini de toate varstele

Arhiva de fotografii de la acest evenimen este arhivata in format ZIP

One Reply to “Descarca imagini”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *