Termeni si conditii

Va recomandam sa cititi cu atentie acesti termenii si conditii de utilizare ai site-ului pentru a evita eventualele neintelegeri. Vizitarea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu acceptati acesti „Termeni si Conditii” NU FOLOSITI acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

1.Generalitati:

Utilizarea acestui site implica acceptarea prezentelor prevederi. Imi rezerv dreptul de a face orice modificari, partiale sau in totalitate, pe care le consider necesare, prezentelor prevederi sau site-ului www.transform3D.ro fara o notificare prealabila. Accesand aceasta pagina puteti citi versiunea in vigoare a acestor prevederi. Nu voi putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

3.Definitii:

Site-ul www.transform3D.ro este in propietatea Paul Luca, numit in continuare Furnizor. Imaginile, textele, datele tehnice, si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.transform3D.ro, vor fi denumite in continuare Informatie. Drepturi de autor: Orice Informatie continuta pe site-ului www.transform3D.ro este proprietatea Furnizorului si se afla sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturilor conexe. Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare. Informatiile pot fi folosite numai cu acordul scris al Furnizorului.

4.Comunicari electronice:

Prin utilizarea site-ului www.transform3D.ro, trimiterea de e-mail-uri catre/de la site-ul www.transform3D.ro, se realizeaza in mod electronic, considerandu-se ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la transform3D.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturile de pe site.

5.Accesul la site-ul www.transform3D.ro

Garantez utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor mele, fara acordul scris. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.transform3D.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

6.Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Garantez securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Datele personale introduse de catre vizitator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de contact sunt necesare pentru a va trimite raspunsul la solicitarile Dvs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga datele Dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra scris.

„Plugin“-uri de la operatorii de reţele sociale – www.facebook.com

Pagina noastră de internet utilizează „plugin“-uri de la operatorii de reţele sociale. Toate plugin-urile de reţele sociale de pe pagina noastră de internet sunt marcate clar. La accesarea paginilor noastre de internet care conţin un plugin de reţea socială, browser-ul dumneavoastră va realiza o conectare directă la serverul operatorului reţelei sociale. Conţinutul plugin-ului va fi transmis de serverul accesat al operatorului reţelei sociale direct către browser-ul dumneavoastră şi va fi integrat de acesta în pagina de internet. Prin integrarea plugin-ului operatorul reţelei sociale primeşte informaţia că aţi accesat pagina noastră. În cazul în care în timpul vizitării paginii noastre de internet este în derulare o sesiune de conectare valabilă la o reţea socială, vizita poate fi atribuită contului respectiv de utilizator. În cazul în care interacţionaţi cu plugin-ul, informaţia respectivă este transmisă operatorului de reţea socială şi este salvată acolo. Dacă doriţi să împiedicaţi colectarea datelor de către operatorul reţelei sociale prin intermediul paginii noastre de internet, trebuie să vă deconectaţi de la serviciul operatorului de reţea socială înainte de vizitarea paginii noastre de internet. În ceea ce privește politica de utilizare a datelor a Facebook, puteți obține informații suplimentare la adresa http://www.facebook.com/policy.php.

9.Frauda:

Orice incercare de a modifica continutul site-ului www.transform3D.ro va fi considerata tentativa de fraudare a site-ului www.transform3D.ro si va determina actionarea pe cale legala a respectivei tentative.

10.Copyright

Intregul continut al site-ului: imagini, texte, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date, este proprietatea Paul Luca si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul Paul Luca, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

Termeni si conditii