IBM 1.0 - Intalnirea Broscutelor din Moldova

IBM 1.0 – Intalnirea Broscutelor din Moldova, prima expozitie de masini retro Beetle organizata la Iasi, la care am suprins bucuria si admiratia publicului pentru aceste bijuterii pe roti.
Pasionații de Volkswagen Beetle dar si de alte masini clasice au expus la ERA Shopping Park Iasi, propriile colectii de masi retro. La „Intalnirea Broscutelor din Moldova” si „Moldova Classic Rally” au putu fi admirate masini care au facut istorie si care reusesc si acum, la aproape 80 de ani de la fabricarea, sa fie iubite si indragite in întreaga lume.
Vizitatorii au avut ocazia sa admire modele rare, facute la comanda. Multi si-au facut poze langa masinile care i-au impresionat cel mai mult si pe care si le doresc (in secret). Proaspat lustruite, zeci de masini care au trecut deja de „a doua tinerete” au fost expusepentru ca la final sa participe la retro-parada.
Participanti: Volkswagen T2, Volkswagen 1302, VW Kafer, VW 1200L, VW GOLF 1 CABRIOLET, Ford Ford Mustang, BMW 635 CSI, Trabant 1.1, Fiat 1800, Dacia 1300, Porsche 911sc, BMW Seria 3 CA, Ford Granada, Trabant 1.1, Chevrolet Corvette, Dacia 1310 si multe alte modele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *