Partia Durau, sanie snowboard schi

Partia Durau este ideala pentru sanius si schi, atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Situata la poalele muntelui Ceahlau, la o altitudine de 800 m si este dotata cu iluminare nocturna. Webcam-ul partiei va ofera in orice moemnt imagini reale cu acest loc mirific. Stratul de zapada este asigurat din decembrie pana in martie. Partia are o lungime de 406 m, o latime de minim 62 metri. Diferenta de nivel este de 35 metri si un grad mediu de dificultate. Aceasta este dotata si cu tunuri de zapada, pentru a mentine partie functionala.
Sistemul de teleski a fost modernizat avand crose duble, cu o capacitate de transport de 1200
persoane/ora si un teleski pentru incepatori. La partie este si un Centru de inchirieri echipamente de schi, snowboard, sanii, etc., cat si cabane in stil vienez unde se pot servi bauturi si gustari calde. In perioada cand partia este deschisa au loc numeroase evenimente, concursuri de schi si sanius, coborari spectaculoase pe schiuri in slalom sau in viteza, jocuri de lumini laser, focuri de artificii si muzica.
Pentru activitatile de vara, partia Durau va oferta urmatoarele activitati: sanie de vara, tubbing, trambulina, carusele, locuri de joaca, bungee jumping. Partia Durau este ideala pentru sanius si schi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *